Cara mudah nak masukkan Video Youtube dalam blogspot

Mungkin ramai dah tahu cara nie.. tapi aku nak bagitau jugak sebab ada jugak orang yang tak tau macammana nak buat. Ok mula pilih mana-mana video yang berkenan..Lepas tu tengok dekat bawah video tue ada link nama Blog Video. Click saja dekat situ. Tapi  kena la register dulu dengan Youtube baru boleh guna kemudahan ini. Bila dah click dekat Blog This, dia akan naik window suruh setup blog hampa. Pilih saja blogger dan lepas tu masukkan username dan password blogspot dan bukannya username youtube.

25 comments on “Cara mudah nak masukkan Video Youtube dalam blogspot

  1. umaidi says:

    youtube it’s ok tenan

  2. maon says:

    hmm…baru dengar gak tips camni…aku besanye..copy paste ajer code untuk embed video..hehe..

  3. Rhendo says:

    Goooooooood……….. job Guys….!

  4. jef says:

    nama saya jef saya nak masukkan video di dalam youtube tapi saya tak tahu nak masukkan

  5. nina says:

    sape2 boleh tolong tak,ajarkan saya nie..

  6. sadiqin says:

    tak jumpe pun

  7. sadiqin says:

    ape password die :)

  8. sadiqin says:

    nanti-natilah komen nak dengar lagu Greyson Chance kejap :)

  9. yusnida says:

    Kita suka tngok hiasan bilik perempuan cntik…

  10. hoho..sharing is caring..

  11. nur hanani says:

    hye ni nom tfn sy se62 mcj lh kalau bosan

  12. nur hanani says:

    hye ni nom tfn sy se62 mcj lh kalau bosan 01129217706

  13. 23531856 says:

    Wey kome macam mana nak ,asok video yg dh kite buat lpstu nk msok kerr youtube sye x pandai lh tolong ajr boleh

  14. tak reti lah nak buat hampa tolong lah ajar kami ini.

  15. mus says:

    Aku org beladin

  16. Wkwkwkwk… ^^
    Aduhhh… saya masih tak tau cam mana boleh masukkan Video Youtube ke dalam Blogspot…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s