Sayang Bini Punya Pasal

Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung.oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga.

Maka si suami p mengajar bhs yg jarang digunakan oleh tetangganya…

Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu.

So suatu hari suaminya berkata..

“Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer’

Isterinya mengangguk sahaja..

Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya ‘

Kongkek boleh tak yang?’

Si isteri pun ‘ok’…

Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama.

Waktu mandi isteri nya yg

sengau itu pun berkata

‘Yang nak kongkek’

Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya..

beliau pun ‘buat projek’ kat toilet itu.

Isterinya pun membiarkan sahaja..

Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. ;’

Yang nak kongkek‘

Suami nya berkata.. ‘lah tak puas lagi ke?’

Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata

Kong kek! Kongkek!!! Kongkek!!!!!

Si suami got no choice pun melakukan lagi..

Selepas itu isterinya berkata..

‘Bole tak awak kasi saya kongkek’

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya.

Apabila beliau hendak start lagi..

isterinya pun menahannya..

Saya bukan nak kongkek.. Saya nak ….
.

COLGATE….

kahkahkahkah……

2 comments on “Sayang Bini Punya Pasal

  1. iz says:

    lawak la cerita ni……boleh dijadikan teladan supaya x tersalah dengar

  2. tapir a/p tnuk a/l cipan says:

    bangang…..!!!!!! hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s