Balasan terlanjur ngan awek..

hai..

sonok tul bce dialog di bawah.. so meh share sme2.. dinna yakin ada antara pembace mgalaminya..

zaman bercinta org dulu2 xsme ngan zaman sekarang.. so hati2 batasi pergaulan anak2.. adik2 pom..

4 guy.. mmg fitrah nk carik pom wat wife.. yg suci murni.. pdahal die dok godam awek sendiri sbg bukti cinta!!!

habis madu sepah dibuang.. adus….

Wanita 1: sayang, u cintakan i?

Lelaki : iskk, u ni.. of course la I cinta kan u. sgt2 tau. Klo u xde mati i..

Wanita1: betul?

Lelaki: ye sayang, I tak tipu.

Wanita1: u ni, jangan la raba2 i..

Lelaki: I raba sikit je sayang

Wanita1: taknak la. . klo terlanjur mcm mane?

Lelaki: kita kawen la.. I jumpa parents u

Wanita1: betul? U nak kawen dengan i?

Lelaki: betul sayang. . . sumpah. . u diam je .. jgn ckp ape2. I pegang skit2 je.

SETAHUN LEPAS TU. . .

Wanita1 : sampai hati u. . . tipu i.. dulu u kate nak nak kawen dgn i. tapi bile u dah dapat. U kawen dengan perempuan lain..

Lelaki : I lelaki, u ingat I nak kawen dengan perempuan yang senang2 I boleh dapat? I nak perempuan yang suci.. bukan mcm u. yang senang2 bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami. U ingat I bodoh nak kawen dengan u?

Wanita1: sampai hati u ckp mcm tu, dulu. . mase u nak.. mcm2 janji manis u bagi. Tapi skrg u salahkan i?

Lelaki: I lelaki . . I Cuma uji u. . tapi u bagi. . I ambil la. .

Wanita1: U memang jantan tak guna. . I menyesal kenal dengan u

Lelaki: u menyesal? Tapi I puas. . jgn lupa datang kenduri I nanti.

Wanita1: u akan dapat balasannye nanti . .

MALAM PERTAMA LELAKI DAN WANITA2

Lelaki: sayang. . . I love u so much. .

Wanita2: me 2 sayang. .

Lelaki: I bertuah kawen dengan u.

Wanita: I pun, sayang.. I ada something nak bagitahu u

Lelaki: apedia sayang?

Wanita2: sebenarnya.. u bukan lelaki pertama yang tido dengan I . . I pernah tido dengan semua teman lelaki i. . untuk suke2. . . cari kepuasan . . tapi bile nak kawen. . I cari lelaki baik mcm u untuk jadi suami i. . u tak kesahkan?

Lelaki: WHAT??????????????????

moralnya setiap perbuatan yang tak baik kita akan mendapat balasannya kalau tak di akhirat, di duna juga kita akan mendapat bayaran cash..! so sendirik mau ingat..

One comment on “Balasan terlanjur ngan awek..

  1. aslina says:

    huhu… hambik… wife dier lagi dasat… at least yang lelaki ni pernah merasa ex-awek dia je… tu pun kalo awek dia cuma sorang je la sebelum nikah ngan wife dier…

    btw, kalo lelaki tu pun ada ramai awek, semua pun dia buat camtu…

    fair n square la balasan dia dapat, kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s