Jgn terlalu sexy

 

Matlamat thread ni utk memberikan pengajaran. Jangan salah tafsir plak ye. Sila inform kalau terlalu 18sx. Kami akan delete sertamerta.

Moral: Anda akan selamat selagi anda tahu adab berpakaian.





13 comments on “Jgn terlalu sexy

  1. ahmad dani says:

    hola wapitona yu millamo ahmad ytu

  2. midonz says:

    kalau nak tgk anak2 melayu pakai cara ni bersepah kat Malaysia ni. Sapa yg harus dipersalahkan??? jgn kata ibubapa yg pernah melarang.. so pandai2lah cari identiti sendiri..

  3. ayam golek says:

    ca ya nun alif ni memang bodoh nak mampus..mampus je tak lagi…dia ingat lawa..kekadang tu pakai seluar pendek yang nak buat tido tu..dahla buang air tak cebuk..bangang punya kapir..melayu pun ada gak seksi..yang tu lagi bangang dar ca ya nun alif kat atas…bangang…malaysia ni memang makin ramai orang bangang..tgk jelah bebudak remaja sekarang..macam hampas…pandai salahkan mak bapak je..makan pun bersuap lagi… bodoh…konon cool la dressing camtu…bodohhhhhhhh

  4. Andriy says:

    itu (yang)foto sapa?sampe selangkangan di foto segala…kurang ajar bgt….seksi sih seksi tp ko ni foto ngeliatin kedalam…..
    gw khan jd penasaranšŸ˜‰

  5. Kroni says:

    Aslmkm n Salam sjhtra smue,… soal pakaian sexy ni kat sabah kita sukar bezakan yang muslim dan yang non-muslim, cuba bayangkan, ianya lebih teruk dapirada apa yang dipaparkan di atas tadi, si ibu sudah xdpt dipersalahkan? selagi ianya anak-anak kita, selagi itu lah ianya tanggungjawab kita. antara subahat atau mendidik ke arah yang salah, yang bapa pula pura-pura x nampak, duduk atas sofa angkat surat khabar tinggi2. kata-kata slumbernya si anak= selesa, biasa, tak seksi pun, tak nampak pun, dari kecil dah biasa, mak/bapa tak marah pun, tak pernah jadi apa-apa pun selama ni, ape tengok2 GATAL!!.
    hem…. masing-masing punya agama, belajar lah, hormati orang lain, sister kat gereja pun pakai tudung, nampak sopan dan ayu sangat,… malu kita dengan mereka.

  6. Kroni says:

    šŸ™‚

  7. nadiahusna says:

    biase je aku tgk

  8. Hansteru says:

    Wuihh…
    ada gmbr pantat..

  9. inttan says:

    mm .. sallah tiia kalau verpakaiian ketat dikit ?
    tolong di bls .
    makasiieh ..

  10. didi budak kecik says:

    sape tangkap gambar ni…….
    wa rase orang yg tangkap gambar ni yg gatal…….
    nk tu kar kulit la tu……

  11. orang ISLAM says:

    orang2 macam ni memang di neraka jawabnye..pasal apa nak pakai sexy mcm ni??
    bagi 100 sebab apa seba kita mesti pakai seksi..baik masuk neraka je la..

    sapa ada FB add saye super_dogol@yahoo.com.my

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s